Over Ons

Maak kennis met onze familie

KennyKenny
Kenny Postiaux denkt, eet en slaapt Volvo. Van jongs af aan gebeten door de microbe op vier wielen en je vind hem ondertussen al meer dan 20 jaar terug in de garage. Als Verantwoordelijke Naverkoop zorgt hij ervoor dat het onderhoud van je Volvo vlot verloopt!
RonaldRonald

Ronald kent elke klant bij naam, toenaam en nummerplaat. Hij is altijd op de hoogte van de persoonlijke wensen van onze klanten en zorgt ervoor dat die ook worden gerespecteerd.

SarinaSarina
Sarina is reeds de derde generatie Postiaux in het bedrijf. Ze startte in 2018 samen met haar man Kurt. Sarina is met haar ervaring in de boekhouding- en verzekeringssector een perfecte aanvulling voor ons bedrijf.
NickNick
Sinds kort is er weer letterlijk een fris gezicht te zien bij onze verkoopsafdeling! Je zal merken dat Nick je met open armen en veel enthousiasme zal verder helpen.
IliasIlias
Ilias kan zich uitleven op muziek! Hij gaat dan ook al eens graag naar een feestje met z’n vrienden. Op het werk kan hij zich echter ook uitleven. Hij zorgt voor onderhoud, banden, ... noem maar op. Ilias steekt zijn beste beentje voor.
BertBert
“Het plezier op de werkvloer, daar zorg ik graag voor!” Maar natuurlijk doet Bert meer dan dat. In zijn vrije tijd geeft hij leiding bij de Chiro van Brasschaat en hij houdt zich graag bezig met alles met een motor.
KurtKurt
Kurt heeft een grote passie voor auto’s: “Het is zeer leuk om met mensen op zoek te gaan naar de perfecte wagen waar ze jaren plezier aan gaan beleven".
Hij vormt samen met Nick het verkoopsteam van Postiaux.
Daarnaast geniet hij van een fietstochtje op zijn koersfiets met vrienden.
TimTim
Tim is onze Nederbelg en werkt als mechanieker in de werkplaats.
Hij is als zoon van een klant beginnen werken bij Postiaux en had de Volvo-microbe dus al van thuis te pakken.
WimWim
Wim maakt sinds 1976 deel uit van Postiaux. In 2001 volgde hij zijn vader Ward op als zaakvoerder. Samen met z’n team, of beter, vrienden, vormen ze de familie die Postiaux heet. Wim wil Postiaux altijd doen uitblinken op vlak van kwaliteit, service en klantentevredenheid.
MarianneMarianne
Marianne is in de zomer 2018 begonnen bij Postiaux als ervaringsdeskundige in het behandelen van de waarborg- en garantieherstellingen. Ook Marianne is echt Postiaux bloed als kleindochter van oprichter Ward.
PaulPaul
Paul is vanaf eind 2016 mee actief in de carrosserie aan de zijde van Marc en Sony. Dit met evenveel overgave en enthousiasme als bij zijn vorige functie. Als je aan hem vraagt wat zijn favoriete automerk is, zal hij met trots ‘Volvo’ antwoorden.
SonySony
Sony versterkt sinds 2002 ons team in de carrosserie en is verantwoordelijk voor de verfcabine sinds 2015. Het is zijn passie om perfect werk af te leveren. Het spuiten van uw koetswerk doet Sony dan ook met ongelooflijke precisie.
MarcMarc
Uitdeuken zonder herspuiten is Marc’s motto! Sinds 1982 staat hij samen met Paul en Eric in de carrosserie. In zijn vrije tijd maakt hij fietstochten door het ganse land.
KennyKenny
Kenny is magazijnverantwoordelijke bij Postiaux.
Elk boutje, band of bumper passeert door zijn handen.
Maak kennis met Kenny Michielsen: trotse papa van z’n dochtertje.
NicoNico
Nico begon 20 jaar geleden als magazijnier bij Postiaux, vervolgens startte hij onze verkoopsafdeling op en na 18 jaar verkoop heeft Nico opnieuw gekozen om als magazijnier bij Postiaux verder te gaan. Je vindt hem dus voortaan backstage bij Postiaux!
PatrickPatrick
Patrick streeft elke dag opnieuw naar een tevreden klant en vindt het fantastisch om de appreciatie van klanten op te merken. Een glimlach kan veel doen! Patrick heeft ook een grote passie voor plezierjachtjes met onze ligging aan het kempisch kanaal kan hij af en toe zijn ogen de kost geven.

Samen hebben we al een hele weg afgelegd…

In 1969 herstelt en verkoopt Eduard ‘Ward’ Postiaux zijn eerste auto’s vanuit de Gelmelenstraat in Schoten. Vier jaar later verhuist het bedrijfje naar de Heikantstraat, waar we nog steeds te vinden zijn. Het oude veerhuis verbouwden we er tot een stijlvol kantoorgebouw.

In 1974 komen Eric en Jan Postiaux mee in de zaak van hun vader werken. Twee jaar later start ook Wim Postiaux in de werkplaats van de garage. Daarna volgen Patrick Peeters, mechanieker, en koetswerkhersteller Marc Van Den Broecke.

We bouwen een nieuwe garage, een grote toonzaal en onze verfspuitinstallatie in 1986. Luc Postiaux stapt mee in de zaak als mechanieker. Een jaar later worden de vier zonen Wim, Jan, Luc en Eric vennoot in nv Postiaux. Vanaf dan staat Jack Adriaensens samen met Eric en Marc in de carrosserie.

Het familieteam breidt verder uit in 1990 met Ann Postiaux. Er volgen meer verbouwingen: een herstelplaats voor vrachtwagen en bestelwagens. Er komt ook een koetswerkatelier dat wordt uitgebreid met een nieuwe spuitcabine en eigen verflabo.

Nico komt in 2000 als receptionist en magazijnier bij Postiaux werken. In 2001 volgt Wim Postiaux zijn vader Ward op als zaakvoerder. In 2002 komt Sony Verstraeten bij het bedrijf werken als koetswerkhersteller. Ronald komt dan ook het receptieteam versterken. Vanaf 2003 spitst Nico zich meer toe op de verkoop.

2005: We behalen het kwaliteitslabel van onze importeur.

Postiaux behaalt het AVICAR- certificaat van erkend koetswerkhersteller in 2011.

2013
Sinds mei 2013 mogen we Paul verwelkomen in de familie. Hij werkt mee in zowel de carosserie als in de werkplaats, een droom om zo een veelzijdige werkkracht te mogen hebben!

2016
Dankzij jullie steun is Postiaux de laatste jaren enorm gegroeid. Zo sterk zelfs, dat we onze garagefamilie hebben uitgebreid. Enkele  nieuwere gezichten doen hun intrede. Welkom bij de familie: Bert, Louis en Ilias!

2018
Opvolging verzekerd met de komst van maar liefst 3 familieleden! Sarina en Marianne zijn twee kleindochters van oprichter Ward Postiaux en zetten hun schouders onder de administratie van ons bedrijf. Kurt is de man van Sarina en schoonzoon van Wim, met zijn vlotte babbel praat je met hem over de aankoop van een nieuwe Volvo!

2019
Postiaux bestaat 50 jaar! Dankzij de jarenlange inzet van Ward, Wim, Eric , Jan en Luc Postiaux en al de medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot de nummer 1 service-garage in België voor Volvo.

Een beter milieu voor onze familie

Het milieu belangt ons allemaal aan. Daarom doen we bij Postiaux ons best om zo weinig mogelijk afval te produceren en zo veel mogelijk te recycleren. Enkele voorbeelden:
  • We kopen al een tijdje water in grote bidons. We zijn nog wel op zoek naar een leverancier die een alternatief biedt voor de standaard plastiek bekertjes die vaak bij zo’n bidon horen. Heb je tips? Laat het ons weten!
  • Onze milieuvriendelijke initiatieven beperken zich niet tot de showroom of onze kantoren, ook in de garage zelf steken we ons beste beentje voor. Wist je dat we een speciale tank hebben staan met daarin vet-etende microben? Deze microben ‘eten’ op natuurlijke wijze het vet van verschillende auto-onderdelen weg zodat we ze niet moeten reinigen met een milieuonvriendelijke ontvetter.
  • We zoeken constant naar meer milieuvriendelijke oplossingen en alternatieven. Heb jij ideeën? Laat het ons weten: info@postiaux.be