Postiaux

Volvo

Contact

Leuven

Showrooms

Over ons

Samen hebben we al een hele weg afgelegd…

Postiaux - over ons concessie

1969

In 1969 herstelt en verkoopt Eduard ‘Ward’ Postiaux zijn eerste auto’s vanuit de Gelmelenstraat in Schoten. Vier jaar later verhuist het bedrijf naar de Heikantstraat. Het oude veerhuis verbouwden we er tot een stijlvol kantoorgebouw en garage.

1974

In 1974 komen Eric en Jan Postiaux mee in de zaak van hun vader werken. Twee jaar later start ook Wim Postiaux met jeugdvriend Patrick Peeters in de werkplaats van de garage.

Postiaux - over ons concessie

1986

We bouwen een nieuwe garage, een toonzaal en onze verfspuitinstallatie in 1986.
Luc Postiaux stapt mee in de zaak als mechanieker. Een jaar later worden de vier zonen Wim, Jan, Luc en Eric vennoot in Postiaux nv.

1990

Het familieteam breidt verder uit in 1990 met Ann Postiaux.
Er volgen meer verbouwingen: een herstelplaats voor vrachtwagen en bestelwagens. Er komt ook een koetswerkatelier dat wordt uitgebreid met een nieuwe spuitcabine en eigen verflabo.

Postiaux - over ons concessie

2001

In 2001 volgt Wim Postiaux zijn vader Ward op als zaakvoerder.

2005

We behalen het kwaliteitslabel van onze importeur Volvo Cars Belux.

2013

Sinds mei 2013 mogen we Paul verwelkomen in de familie. Hij werkt mee in zowel de carrosserie als in de werkplaats, een droom om zo een veelzijdige werkkracht te mogen hebben!

Postiaux - over ons concessie

2016

Dankzij jullie steun is Postiaux de laatste jaren enorm gegroeid en beginnen stilaan de eerste plannen voor een verhuis en uitbreiding zich te ontvouwen.

2017

Een grote mijlpaal in het bestaan van het bedrijf met de aankoop van de 2 gronden in Brecht voor de bouw van een nieuwe garage met grote toonzaal.

Postiaux - over ons concessie

2018

Opvolging verzekerd met de komst van maar liefst 3 familieleden!
Sarina, dochter van Wim, en Marianne zijn twee kleindochters van oprichter Ward Postiaux en zetten hun schouders onder de administratie van ons bedrijf.
Kurt is de man van Sarina en schoonzoon van Wim, met zijn vlotte babbel praat je met hem over de aankoop van een nieuwe Volvo!

2019

Feest! We vieren ons 50 jarig bestaan met de verhuis naar een splinternieuw pand net over de grens van Schoten met Sint-Job-in’t-Goor.

Postiaux - over ons concessie

2020

Met Kenny Postiaux, zoon van Wim Postiaux, als verantwoordelijke naverkoop is de cirkel rond en de verderzetting verzekerd!

2024

Na een paar uitdagende opstartjaren in het nieuwe filiaal is Postiaux goed gevestigd in de nieuwe gemeente en zijn de klanten uit Schoten en omstreken ons nog steeds trouw gebleven!